Szolgáltatásaink

Tintapatron töltése - Eger

Bár kínálatunkban megtalálod a nyomtatódba való utángyártott patront, szívesen feltöltjük tintapatronodat.

Miért nálunk töltesd fel?

Mert garantáltan a saját patronodat kapod vissza tőlünk.
Mert biztos, hogy 100% ban töltjük fel a patronodat és bizonyosan elégedett leszel, ha a tintapatron töltést választod. Mert prémium minőségű tintával töltünk.

Sőt: garanciát adunk neked!

Ha nem vagy elégedett a szolgáltatásunk minőségével, nem kérdezünk. Szó nélkül orvosoljuk azt, amit problémának tartasz.


Segítség töltés előtt, és után

Igyekszünk neked abban segíteni, hogy hosszabb életű legyen a tintapatronod. Ha ezeket a „szabályokat” betartod, kevesebbszer kell eljönnöd hozzánk tintapatron töltésre.

- Ügyelj arra, hogy a patronban mindig legyen egy nagyon kevés tinta, mielőtt   eljössz, tintapatront tölteni. Ha teljesen kifogyott az károsítja a tintapatront.
- Használd a patront rendszeresen. Akkor is nyomtass  egyet-kettőt két hetente, ha épp nincs mit, csak azért, hogy ne száradjon be.
- Ne érintsd meg az elektronikát kézzel: kárt tehetsz benne.
- Ne ragaszd le a fúvókát celluxal


Töltési áraink:

Az áraink bruttó árak, tehát ennyibe kerül, nincs rejtett költség

Fekete patron töltése: 3000 Ft

Színes patron töltése: 3000 Ft


Fontos tudnivaló tintapatron töltés előtt:

A tintapatron töltés 1 óra. 

Minden megtöltött patronunkra DUPLA GARANCIA érvényes: Egyrészt minden patront színültig (100%-ig) töltünk. Másrészt s töltés napjától számított 10 munkanapig a töltési ár erejéig szervizelési, és pénz visszafizetési garanciát adunk! (A tintaszint kijelzésre, és a chipre ez nem vonatkozik.)

A töltés előtt minden patront szemrevételezünk. A töltött patron minőségét befolyásolhatja, ha esetleg már rossz állapotú, vagy beszáradt. Ha bármilyen komoly rendellenességet észlelünk, tájékoztatunk róla.


*A töltött patronok esetenként hibásan vagy egyáltalán nem jelzik a tintaszintet.


LED fényreklámok

LED fényreklámok

LED fényújság kiépítésével kapcsolatos igény esetén keresse fel üzletünket, ahol mérnöki végzettséggel rendelkező szakember áll az Ön rendelkezésére.LED FÉNYÚJSÁGOKBővebb információért látogasson el üzletünkbe: Eger, Kertész utca 147.Vagy érdeklődjön az alábbi telefonszámon: 06-30-751-9787

IP kamerák 

IP kamerák 

Vezetékes és vezeték nélküli kamerarendszerek otthoni és ipari használatra egyaránt!Érdeklődjön!06-30-751-9787Eger, Kertész utca 147.

Riasztó rendszerek

Riasztó rendszerek

Ajax professzionális vezeték nélküli riasztórendszer kiépítése. Érdeklődjön! 06-30-751-9787 Eger, Kertész utca 147.

Notebook és számítógép szervíz

Márkafüggetlen notebook és számítógép szervíz.

Eger, Kertész utca 147. 

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.